SpinWest helpt startende en ervaren ondernemers, kennisinstellingen en creatieve sectoren bij het opzetten, accelereren of uitspinnen van hun droombedrijf.  

Met ons team van specialisten buigen we ons over prangende vragen rond haalbaarheid, strategie, juridische en fiscale kluwens, maar ook over groeipotentieel en hoe u daarmee omgaat. West-Vlaamse ondernemers met een droom, een project of een 'idee' hebben voortaan een partner die begrijpt hoe ze denken, praten, werken, ontspannen en, natuurlijk: slagen.

 

ZO GAAN WE TEWERK
 
VOLG EEN TRAJECT
 
ONTMOET ONS
 
 
 

Ondernemers zijn overal maar onzekerheid, twijfel en gebrek aan diepgaande knowhow in sommige onontbeerlijke domeinen zorgen ervoor dat sterke concepten voor spin-offs of startups in de lade blijven liggen of dat een mogelijke groei geen kansen krijgt. 

Spin West wil ondernemers met beloftevolle concepten ondersteunen door hen de support aan te bieden die hun kans op slagen gevoelig verhoogt. Denk daarbij aan legale en fiscale omkadering, strategische ondersteuning, meedenken over de positionering, het netwerk of de toegang tot investeerders. Soms is het noodzakelijk om jezelf een kritische spiegel voor te houden om tot de juiste (strategische) beslissingen te komen.

Wie komt in aanmerking?

Elke startende of doorgewinterde ondernemer die in de provincie West-Vlaanderen een zaak wil beginnen, een product wil ontwikkelen, of een bestaand bedrijf wil laten groeien, komt in aanmerking. Zij kunnen naargelang de fase waarin zij zich bevinden, instappen in één van de drie trajecten. 

Lees er meer over of vraag nu al een pitch aan. 

 
 
er zijn geen evenementen gepland.