Wat mag u verwachten?

De gemiddelde duur van een Spin West traject varieert tussen 9 en 15 maanden, maar kan afhankelijk van o.a. de complexiteit variëren. Uw bedrijf kan bovendien meerdere trajecten doorlopen, bijvoorbeeld het haalbaarheidstraject, gevolgd door het valorisatietraject of het spin-off traject. U kan in elke fase rekenen op een zo breed mogelijke ondersteuning: strategie, business ontwikkeling, begeleiding van funding (financiering, subsidies,...) en gespecialiseerde individuele coaching. 

Naast de intensiteit van de begeleiding, zal ook de tijd nodig voor het vinden van de nodige (pre)financiering bepalend zijn voor de totale duur van het project.

Uw engagement

Indien u bereid bent om de denkoefening te maken over wat nodig is om uw plannen concreet te maken, biedt Spin West u een kostbaar maar kosteloos begeleidingstraject aan, geheel op maat van u en uw project. Wij ondersteunen u door u te omringen met experts in strategie, business development, funding, marketing, juridische en andere aspecten.

 

Hoe doen anderen het?

Laat u inspireren door de bedrijven die reeds met Spin West aan de slag zijn gegaan. Of vraag nu al een pitch aan. Deel deze pagina met je netwerk 

KIES EEN TRAJECT

Haalbaarheidstraject Valorisatietraject Spin-off traject